PAGALBA   |   IšSIREGISTRUOTI   |  
Tasto menu Tasto menu chiudi

Slapukų politika

Šioje svetainėje slapukai naudojami tam, kad jos paslaugos būtų paprastos ir veiksmingos vartotojams, peržiūrintiems svetainės puslapius.Svetainę peržiūrintys vartotojai matys minimalią informaciją, įvestą į jų įrenginius – tiek į kompiuterius, tiek į mobiliuosius – mažuose tekstiniuose failuose, vadinamuose „slapukais“, kurie saugomi vartotojo interneto naršyklės naudojamuose kataloguose. Yra įvairių rūšių slapukų – vieni skirti pagerinti interneto svetainės naudojimui, kiti – įjungti tam tikroms funkcijoms.

Išsamiai juos išanalizuokime. Mūsų slapukaileidžia:

-išsaugoti įvestus nustatymus;

-apsilankymo metuvengti pakartotino tos pačios informacijos, pvz., vartotojo vardo ir slaptažodžio, įvedimo po keletą kartų;

-analizuoti svetainės teikiamų paslaugų ir turinio naudojimą, siekiant optimizuoti naršymo patirtį ir siūlomas paslaugas.

Svetainėje naudojamų slapukų tipai

Toliau pateikiami įvairūs slapukų tipai, kurie yra naudojami svetainėje atsižvelgiant į jos naudojimo tikslą:

Techniniai slapukai

Šio tipo slapukai leidžia teisingai veikti kai kurioms svetainės dalims. Jie yra dviejų kategorijų: nuolatiniai ir sesijos:

-nuolatiniai: uždarius naršyklę, jie nėra sunaikinami, tačiau išlieka iki nustatyto galiojimo laiko;

-sesijos: jie sunaikinami kiekvieną kartą uždarius naršyklę.

Šie slapukai, kurie visada siunčiami iš mūsų domeno, yra būtini norint tinkamai parodyti svetainę ir, atsižvelgiant į siūlomas technines paslaugas, visada bus naudojami ir siunčiami, nebent vartotojas pakeis savo naršyklės nustatymus (tokiu būdu anuliuodamas svetainės puslapių rodymą).

Analitiniai slapukai

Šios kategorijos slapukai naudojami siekiant rinkti ANONIMIŠKĄ informaciją apie naudojimąsi svetaine.Svetainė šią informaciją naudos atlikti anoniminei statistinei analizei ir siekiant pagerinti svetainės naudojimą bei padaryti įdomesnį ir atitinkantį vartotojų pageidavimus turinį. Šio tipo slapukai renka anoniminius duomenis apie vartotojo veiklą ir apie tai, kaip jis pateko į svetainę. Analitiniai slapukai siunčiami iš pačios svetainės arba iš trečiųjų šalių domenų.

Trečiųjų šalių paslaugų analizės slapukai

Šie slapukai naudojami rinkti informaciją ANONIMIŠKAI apie tai, kaip vartotojai naudojasi svetaine, pavyzdžiui, apie aplankytus puslapius, praleistą laiką, duomenų kilmės ir apimties sekimą, geografinę kilmę, amžių, lytį ir interesus rinkodaros kampanijų tikslais. Šie slapukai siunčiami iš trečiųjų šalių domenų, esančių ne svetainėje.

Slapukai, skirti integruoti produktus ir trečiųjų šalių programinės įrangos funkcijas

Šio tipo slapukai integruoja trečiųjų šalių sukurtas funkcijas svetainės puslapiuose, pavyzdžiui, piktogramas ir pasirinkimus, išreikštus socialiniuose tinkluose, kad būtų galima dalytis svetainės turiniu arba naudotis trečiųjų šalių programinės įrangos paslaugomis (pvz., programine įranga žemėlapiams kurti, ir papildoma programine įranga, siūlančia papildomas paslaugas). Šiuos slapukus siunčia trečiųjų šalių domenai ir partnerių svetainės, siūlančios savo funkcijas svetainės puslapiuose.

Profiliavimo slapukai

Šie slapukai būtini norint sukurti vartotojo profilius, kad būtų galima siųsti reklaminius pranešimus, atsižvelgiant į vartotojo pasirinkimus, išreikštus svetainės puslapiuose.

Šioje svetainėje PROFILIAVIMO SLAPUKAI NENAUDOJAMI.

Pagal galiojančius įstatymus svetainė neprivalo reikalauti sutikimo dėl techninių ir analitinių slapukų, nes jie yra būtini teikiant prašomas paslaugas.

Vartotojas gali išreikšti sutikimą dėl visų kitų slapukų tipų naudodamasis vienu ar keliais iš šių būdų:

-naudodamasis tam tikromis naudojamos naršyklės konfigūracijomis ar atitinkamomis kompiuterio programomis, naudojamomis naršant svetainę sudarančius puslapius;

-keisdamas nustatymus, kai naudojasi trečiųjų šalių paslaugomis.

Abu šie sprendimai gali užkirsti kelią vartotojui naudotis arba peržiūrėti svetainės dalis.

Svetainės ir trečiųjų šalių paslaugos

Svetainėje gali būti nuorodų į kitas svetaines, kurios turi savo privatumo politiką, kuri gali skirtis nuo priimtos svetainėje, todėl ji nėra atsakinga už šias svetaines.

Kaip išjungti slapukus naudojant naršyklės konfigūraciją:

Mozilla Firefox

Google Chrome

Internet Explorer

Safari 6/7 Mavericks

Safari 8 Yosemite

Safari“ su „iPhone“, „iPad“, o „iPod touch

GoogleAnalytics“

Visi „Google Analytics“ slapukai, „Google“ teikiama žiniatinklio analizės paslauga, leidžianti vartotojui analizuoti platformą, yra renkami ANONIMIŠKAI.

Daugiau techninės informacijos rasite (Https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage).

Slapukų generuojama informacija apie vartotojo veiklą šioje svetainėje paprastai perduodama ir saugoma „Google“ serveryje Jungtinėse Amerikos Valstijose. Svetainė taip pat naudoja „Google Analytics“ analizuodama ir kurdama interesų profilius pakartotinės rinkodaros tikslais („Google“ vaizdinės reklamos tinklas) reklaminių kampanijų metu. Šiuo tikslu „Google“ naudoja slapukus (trečiųjų šalių slapukus).Galima išjungti slapukų naudojimą naršyklėje, pasirinkus parametrus, leidžiančius jų atsisakyti, tačiau tokiu atveju gali būti, kad kai kurios svetainės funkcijos taps neprieinamos.

Be to, galite neleisti rinkti ir apdoroti duomenų, kuriuos sukuria slapukai naudojantis šia svetaine (įskaitant jūsų IP adresą), atsisiųsdami ir įdiegdami šį papildinį savo naršyklėje. (Https://tools.google.com / dlpage / gaoptout? hl = en)

Naudojimo politika

Kodėl šis pranešimas

Dėkojame, kad skyrėte keletą minučių šiam mūsų svetainės skyriui. Jūsų privatumas yra labai svarbus MICROEL SRL ir, norėdami geriau jį apsaugoti, pateikiame šias pastabas, kuriose rasite informacijos apie internete renkamos informacijos tipą ir įvairias galimybes, su kuriomis galite susidurti renkant ir naudojant šią informaciją svetainėje. Tai informacinis pranešimas, kuris taip pat pateikiamas pagal Kodekso įstatyminio dekreto Nr. 196/2003 13 straipsnį dėl asmens duomenų apsaugos tiems, kurie naudojasi MICROEL SRL interneto svetainės paslaugomis, prieinamomis elektroniniu būdu www.cardwash.it,atitinkančiu oficialios MICROEL SRL svetainės pagrindinį puslapį. Informacija pateikiama tik svetainei www.cardwash.it, kuri priklauso MICROEL SRL,o ne kitoms svetainėms, kurias vartotojas gali rasti naudodamasis nuorodomis. Informacija taip pat pagrįsta 2001 m. gegužės 17 d. priimta rekomendacija Nr. 2/2001, pagal kurią Europos asmens duomenų apsaugos institucijos, priklausančios grupei, įsteigtai pagal Europos direktyvos Nr. 95/46/EB 29 straipsnį, nustato tam tikrus minimalius asmens duomenų rinkimo reikalavimus internete ir, visų pirma, informacijos, kurią duomenų valdytojai turi pateikti vartotojams, kai jie prisijungia prie interneto svetainės puslapių nepriklausomai nuo jų prisijungimo tikslo, metodus, laiką ir pobūdį.

Duomenų valdytojas

Po paieškos šioje svetainėje, gali būti tvarkomi duomenys, susiję su identifikuotais ar identifikuojamais asmenimis. Duomenų valdytoja yra MICROEL SRL, kurios buveinė yra Via Indipendenza, 13, 20014 Nerviano MI, PVM mokėtojo kodas 11147480153. Už apdorojimą atsakingas asmuo yra MICROEL SRL (CF 11147480153),kurios buveinė yra Via Indipendenza, 13, 20014 Nerviano MI.

Duomenų tvarkymo vieta

Apdorojimo operacijos, susijusios su šio saityno tarnybomis, vyksta minėtame MICROEL SRL biure, o jas vykdo tik techniniai darbuotojai, atsakingi už duomenų tvarkymą, arba asmenys, atsakingi už periodines techninės priežiūros operacijas. Jokie duomenys, gauti iš saityno tarnybos, nėra perduodami ar platinami. Asmeniniai duomenys, pateikiami vartotojų, prašančių išsiųsti informacinę medžiagą (pvz., informacinius biuletenius ir pan.), yra naudojami tik prašomoms paslaugoms ar teikiamoms paslaugoms vykdyti.

Tvarkomų duomenų tipai

Navigacijos duomenys

Kompiuterinės sistemos ir programinės įrangos procedūros, naudojamos dirbant su šia svetaine, įprasto darbo proceso metu gauna tam tikrų asmens duomenų, kurių perdavimas yra susijęs su interneto ryšio protokolų naudojimu.Ši informacija renkama ne dėl to, kad būtų susieta su nustatytomis suinteresuotosiomis šalimis, tačiau dėl savo pobūdžio gali leisti identifikuoti vartotojus, ją apdorojant ir susiejant su trečiųjų šalių turimais duomenimis.Į šią duomenų kategoriją įeina kompiuterių, vartotojų naudojamų prisijungus prie svetainės, IP adresai arba domenų vardai, prašomų išteklių URI (universaliųjų išteklių identifikatorių) adresai, užklausos laikas, metodas, naudojamas užklausai siųsti į serverį, atsakymu gauto failo dydis, skaitmeninis kodas, nurodantis serverio pateikto atsakymo būseną (sėkmė, klaida ir pan.), ir kiti parametrai, susiję su operacine sistema bei vartotojo kompiuterio aplinka. Šie duomenys naudojami tik norint gauti anoniminę statistinę informaciją apie svetainės naudojimą ir patikrinti, ar ji tinkamai veikia. Duomenys gali būti naudojami tik atsakingųjų kontroliuojančiųjų institucijų prašymu, siekiant nustatyti atsakomybę hipotetinių kompiuterinių nusikaltimų prieš svetainę atvejais.

Duomenys, vartotojo pateikti savo noru

Neprivalomas, atviras ir savanoriškas elektroninio pašto siuntimas šioje svetainėje nurodytais adresais reiškia, kad bus gautas siuntėjo adresas, reikalingas atsakymams į užklausas išsiųsti, taip pat bet kokie kiti asmens duomenys, įtraukti į pranešimą.

Slapukai

Šiuo atžvilgiu svetainė negauna jokių asmeninių vartotojo duomenų.Mes nenaudojame slapukų asmeninio pobūdžio informacijai perduoti, taip pat nenaudojame bet kokio tipo „c. d.“ nuolatinių slapukų ar sistemų vartotojams sekti. „C. d.“ sesijos slapukų (kurie nėra nuolat saugomi vartotojo kompiuteryje ir dingsta uždarius naršyklę) naudojimas griežtai apsiriboja sesijos identifikatorių (susidedančių iš serverio sugeneruotų atsitiktinių skaičių), būtinų saugiam naršymui ir efektyviam svetainės veikimui, perdavimu. Šioje svetainėje naudojami „c. d.“ sesijos slapukai vengia naudoti kitas kompiuterines technologijas, kurios gali pakenkti vartotojo naršymo privatumui ir neleidžia asmeniškai identifikuoti vartotojo.

Neprivalomas duomenų teikimas

Be to, kas nurodyta navigacijos duomenų atžvilgiu, vartotojas, norėdamas paprašyti atsiųsti informacinę medžiagą ar kitus pranešimus, gali pasirinkti pateikti ar ne asmens duomenis MICROEL SRL, esančius užklausos formose arba nurodytus kontaktinėje informacijoje. Nepateikus tokių duomenų gali būti neįmanoma gauti to, ko reikalaujama.

Nepilnamečiams skirta dalis

Joks asmuo iki 18 metų be išankstinio tėvų ar globėjų sutikimo negali siųsti informacijos į šią svetainę, taip pat be minėtojo sutikimo negali pirkti ar užpildyti teisinių dokumentų šioje svetainėje, jei to neleidžia taikytini įstatymai.

Apdorojimo būdai

Asmens duomenys tvarkomi automatinėmis priemonėmis tiek laiko, kiek yra būtinai reikalinga tikslams, kuriems jie buvo renkami, pasiekti. Siekiant užkirsti kelią duomenų praradimui, neteisėtam ar netinkamam naudojimui ir neteisėtai prieigai, imamasi specialių saugumo priemonių.

Suinteresuotųjų šalių teisės

Asmenys, su kuriais asmens duomenys yra susiję, turi teisę bet kuriuo metu gauti patvirtinimą apie tų duomenų egzistavimą ir žinoti jų turinį bei kilmę, patikrinti jų tikslumą arba paprašyti juos integruoti, atnaujinti arba ištaisyti (Įstatyminio dekreto Nr. 196/2003 7 straipsnis). Remiantis tuo pačiu straipsniu, asmuo turi teisę reikalauti panaikinti, paversti anoniminiais ar blokuoti duomenis, tvarkomus pažeidžiant įstatymus, taip pat bet kuriuo atveju dėl teisėtų priežasčių prieštarauti jų tvarkymui. Bet kuris asmuo, abejojantis dėl MICROEL SRL priimtos privatumo politikos laikymosi, jos taikymo, savo asmens duomenų tikslumo ar surinktos informacijos naudojimo, gali susisiekti su mumis el. paštu info@microel.biz.